Jeg har siden 2014 brugt Thomas og PR3 til alverdens forskellige grafiske opgaver. Alt fra skabeloner på Instagram til citater, til plakater på mit kontor, til powerpoints til foredrag, til reklamer/grafikker for mine online kurser og meget, meget mere. Jeg er super tilfreds med samarbejdet, og det er yderst sjældent, at Thomas ikke rammer plet i første forsøg. Jeg kan virkelig anbefale at indgå i et samarbejde med Thomas og PR3.

Maj Wismann

Websexolog.dk

Hos Kluntz Promotion og Maskot Promotion har vi i flere år benyttet Thomas fra PR3. Han er dygtig, arbejdsom og en hyggelig person at samarbejde med – og resultaterne er altid gode. Thomas har desuden altid gode inputs til, hvordan vi får mest ud af vores grafik på hjemmesider og i vores kataloger.

Stor anbefaling herfra.

Jakob Benner Lundgaard

Maskotør, Maskot Promotion

Jeg bruger Thomas til stort set alt grafisk arbejde – både digitalt og print. Digitalt hjælper Thomas mig med bannere til AdWords og Facebook annoncering. Det er en kæmpe fordel at arbejde sammen med en, der kender til de virkemidler, der er fungerer online og på de forskellige platforme. På print-siden har Thomas designet mine visitkort. Derudover har han også designet mine kursusbeviser til mit SEO mentor forløb, hvor han kom med den geniale idé at lave nogle guldetiketter, der kunne sættes på kursusbeviserne for at give det noget eksklusivitet.

Min største bekymring for at outsource mine grafiske opgaver var leveringstiden. Før jeg gik til Thomas, stod jeg nemlig altid selv for det. Men Thomas leverer bare hurtigt. Så udover et flottere grafisk resultat, har det også været en kæmpe forløsning at fjerne de grafiske opgaver fra mit skrivebord og lægge dem over til Thomas. Det kan varmt anbefales 🙂

Lars Skjoldby

Indehaver, Skjoldby og Co

Jeg har brugt Thomas og PR3 til at lave grafisk arbejde flere gange og gør det helt sikkert igen. Hans stil rammer helt præcist og så har han en formidabel forretningsforståelse, så han ved godt, han ikke skal lave kunst, men grafiske elementer, som skal tiltrække øjnene og musekliks.

Han har endnu ikke overskredet en deadline. Men selv hvis han gjorde, ville jeg blive ved med at bruge ham. Hans arbejde er værd at vente på.

Kan varmt anbefale at bruge PR3 til dit grafiske arbejde.

Morten Vadskær

Faktorfobi

Thomas har hjulpet mig med at lave layout til min hækle-bog, som jeg er meget tilfreds med. Thomas er yderst behagelig at samarbejde med og ekstremt tålmodig. Han har været virkelig god til at sætte sig ind i mine behov og ønsker, så den varmeste anbefaling fra mig(!) – jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, hvem der skal hjælpe mig med grafik/layout en anden gang.

Louise Grimm Hansen

KreaLoui

At starte nyt firma er en stor udfordring. Der er tusinde ting at tage stilling til. Hvad skal firmaet hedde, hjemmesidee, budget, businessplan osv osv. Men sværest af alt er farve- og logovalg.

Og der fandt vi den helt rigtige til at hjælpe og rådgive. Thomas Bang Petersen og PR3 har været helt fantastiske.

Thomas er utrolig hurtig til at spotte, hvem du er, og hvad du vil signalere. Det betød for os, at der kun gik få dage med lidt snak og mails frem og tilbage, så var vores logo og farver på plads.

Vi kan varmt anbefale at bruge PR3, hvis du vil have prof. hjælp og service.

Lisbeth Anthon

Better Travel and Events

Neuropsykologisk Praksis Aarhus har haft et helt igennem supert samarbejde med PR3. Vi er meget tilfredse med vores ny hjemmeside, og processen har været båret af kompetent og grundig vejledning, ligesom PR3 har reageret hurtigt og smidigt ift. redigeringer og opfølgninger. Dét har været meget vigtigt for os i en travl hverdag, hvor arbejdet med det grafiske udtryk kører ved siden af det daglige arbejde. PR3 er lynhurtig til at forstå og omsætte vores tanker og ideer, således disse får et konkret udtryk. Neuropsykologisk Praksis Aarhus kan på det kraftigste anbefale PR3 til diverse grafisk arbejde og som sparringspartner i en kreativ og nyudviklende proces.

Lona Bjerre Andersen

Aut. cand. psych. og indehaver, Neuropsykologisk Praksis Aarhus

In the past 20 years I have had several businesses and work with many and through this used a good share of different web designers. The challenge is often to find one the has great skills within design but at the same time understands your product, concept etc. Thomas from PR3 is a master of both which makes him a great designer that stands out. I can only give him my best recommendations.

Kim Kampp

Life & Business Strategist, House of Visions

Hos Rito ApS har vi i årevis brugt Thomas og PR3 til alt inden for grafisk arbejde. Vi har bl.a. fået leveret tryk til t-shirts og bannere til vores online garnbutik – med stor tilfredshed hver eneste gang. Vi sætter stor pris på den høje kvalitet og gode kommunikation, som vi oplever, når vi samarbejder med PR3. Vi har ikke en finger at sætte på samarbejdet med PR3, som har fungeret upåklageligt. Der er ingen tvivl om, at Thomas fra PR3 har bidraget til, at den grafiske del af vores hjemmeside er blevet optimeret på alle parametre. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i mange år endnu.

Martin Dyrhøj

Rito

Hos NORU er vi rigtig glade for at bruge PR3 og de grafiske talenter som Thomas mestrer. Han har fuldt fokus på at det ikke er kunst der skal leveres, men derimod layout der sælger.

Både online og offline har vi fået udarbejdet grafik, der afspejler vores virksomhed og har lettet vores salgsarbejde.

De varmeste anbefalinger til PR3 herfra!

Gitte Wange Olrik

Indehaver, NORU

Valget faldt på Thomas fra PR3, da jeg skulle have designet emballage til vores nye serie af rengøringsmidler – et valg, som jeg på ingen måde fortryder i dag. Selvom at jeg gennem mit netværk vidste, at Thomas formåede at levere varen når de gjorde brug af ham, var det fantastisk at se, at tingene også fungerede i praksis.

De input som jeg gav Thomas indledningsvist, blev hurtigt udmøntet i et indledende udkast. Og selvom at jeg ikke er så lidt kræsent anlagt, må jeg erkende, at første udkast var så ”spot on”, så at den færdige label i dag, ikke differentierer sig meget fra det første udkast. Slutresultatet er blevet rigtig godt, da det stemmer overens med det image som HUMA ønsker at sende.

Søger du en kompetent designer som kan overraske positivt, kan jeg varmt anbefale Thomas og PR3.

Emil Blücher

Indehaver, HUMA.dk

nyenegle.dk har siden starten (i 2007) brugt PR3 til udarbejdelse af alt markedsføringsmateriale – lige fra skiltning og facade til hjemmeside, visitkort og den slags. Det fungerer rigtig godt og jeg kan kun anbefale PR3.

Tina Corell

nyenegle.dk

Hos Dansk Handelsblad benytter vi jævnligt PR3 som samarbejdspartner og konsulent i forbindelse med grafiske opgaver – til vores fulde tilfredshed. I 2010/2011 relancerede vi både den trykte avis, vores website m.m. – en spændende fase hvor også PR3 bidrog med mange fine indspark til vores visuelle identitet og markedsføring. Vi har både før og siden draget stor fordel af deres kompetencer inden for opsætning af annoncer, layout af løsblade, foldere, salgsmapper, bannere osv., men også som sparringspartner på diverse webløsninger – eksempelvis i forbindelse med oprettelsen af vores virksomheds facebook-profil. PR3 er en meget fleksibel og lettilgængelig partner, hvilket vi skatter højt som følge af vores mange stramme deadlines. Dansk Handelsblad har mere end 100 års erfaring med at beskrive dansk og international dagligvarehandel – vi er klar til at gå de næste 100 år i møde, uden at der kommer nyt “støv” i krogene, og her vil vi glæde os til også fortsat at kunne trække på PR3′s kompetencer.

Kristian Martin Søndergaard

Salgs- og marketingkoordinator, Dansk Handelsblad

PR3 har formået at gøre min daværende kedelige hjemmeside, til et sted hvor kunderne gerne vil opholde sig længere!

Der var gode ideer og initiativer og PR3 gav min hjemmeside det image jeg ønskede den skulle have.

Kunderne finder den overskuelig og flot og er nysgerrige efter mit arbejde efter at have klikket ind på hjemmeside, samt kan jeg i statistikkerne de bliver længere på siden for at surfe rundt, hvilket resulterer i flere bookinger.

PR3 er effektive og kommer med en hurtig løsning på problemet!

Kan varmt anbefales.

Carolien De Koninck

Indehaver, Get Nailed

I have hired Thomas from PR3 to help with creating creative webdesign several time. I have always been extremely happy with the results… Thomas is very easy to work with and gives good and valueable sparring and feedback and project contributions. I would have no reservation what so ever hiring Thomas again in the future when needing quality inspiration and help designing catchy and professional webdesign. I give Thomas my best recommandation.

John Nielsen

Indehaver, OnlineSynlighed.dk